torsdag 28 januari 2010

Tid for nytt inlagg, fran Whitsundays!

Mycket har hant sedan sist vi skrev. Vi har hunnit vara i Noosa, Fraser Island och imorgon ska vi tillsammans med regnsesangen ut till havs med segelbat for att uppleva Whitsundays..

Har fragade vi varandra vad vi egentligen ska skriva, vi tankte borja med vadret.. Australien har gett oss riktigt bra vader, bortsatt fran vara forsta dagar med blast och regn i Sydney sa har vi haft det soligt i prencip hela tiden. Men idag regnar det, regnsesangen har startat har norrut i Australien och nar vi kollade ut genom fonstret sa visade det sig vara soligt igen anda:)

I natt vistades vi pa bussen mot Whitsundays, bussresan skulle ta 12 timmar med en start kl 19, men efter ett langt stopp under natten var vi inte framme idag foran kl 12 idag. Mora och sega efter att ha sovit daligt sa far vi reda pa att vi under natten har kort over en kangeru och andra pa bussen berattade hur de hade sett chaufforen bade smutsig och blodig under natten..

I Noosa var vi i 2 natter och det vi gjorde dar var egentligen att sola och bada. Vi han inte se sa mycket, men det vi sag var vacket och vi bodde pa ett trivsamt hostel dar det i skogen bodde massor av farggranna papegojor.

Fran Noosa akte vi en kortare busstur till Fraser Island dar vi pa on tog oss fram med geep. Vi var 7 stycken i var grupp och det man kan saga om on ar att den var mycket vacker.. Vi sag dingos (vildhundar), en strandsatt dod haj, massor av otacka maneter och sa traffade vi nagra aboriginer som bodde pa on..

Det var en kortare uppdatering och vi hoppas att vi far upp bilder fran bade Fraser och Whitsundays har pa bloggen, kanske under nasta vecka.. Nu ska vi tillbaka till vart hostel for att ata lite och forbereda oss infor seglingen imorgon..

Puss!

2 kommentarer:

  1. Hej tjejer!
    Jag säger igen: vad ni får vara med om mycket!
    Och se så mycket. Ni verkar stortrivas i Australien. Passa på och njut!
    Ser fram emot bilderna.
    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Meeeeen, ni har varit har typ 2v och redan sett en haj. Jag har varit har 5 manader och inte gjort det! Inte helt okeej.
    Laskit det dar med kangurun.. Men ar ni pa g nedat nu eller? Eller akte ni till magnetic island?

    SvaraRadera