tisdag 3 november 2009

fast

Alltsa vi ar samst pa att blogga, vi vet!
Sedan vi skrev senast har vi lyckats ta oss till den underbara on Koh Pangan. Det kravdes en fruktansvard bussresa och en ganska obekvam battur for att ta sig hit men ack sa vart all icke existernade komfort nar vi val kom fram. Vi kan kora en sammanfattning av vara dagar har istallet for att skriva ut allt i detalj.

Vi bor pa ett underbart hotell, Sea Side. Var bungalow ar inget i lyxklassen men hotellets restaurang ar sa sjukt mysig att vi hanger dar hela dagarna och kvallarna och har upplevt de finaste solnedgangarna nagonsin(eller hittills ialla fall).

Dagarna har vi spenderat genom att pressa i solen eller flyta runt i havet. Forutom en dag nar vi hyrde moppe for 30 krononr och akte till andra sidan on for att snorkla. Ah, det var paradiset pa jorden vi lovar! En lang strand med utsikt av bara hav, nastan inga turister ett matstalle i varje anda av stranden. Vi simmade runt med simfotter och cyklop i 5 timmar innan vi upptackte att vi var forskrackligt hungriga. Det var latt att glomma kan vi ju saga. Fiskarna var helt otroliga. Sag leoparmonstrade, sjalvlysande blae, svardfiskar och en konstig sort som var i regnbagens alla farger, minst!
Att kora moppe har var ju ett aventyr i sig, det ar helt galet mycket backar och krokar! Vara vanner korde i narmare hundra och vi tyckte att det gick for fort i 60.. haha!

Har varit och festat pa sinrise-sidan av Haad Rin tva natter varav en var det beromda fullmoonparty. Vi maste ju saga att vi gillade forta kvallen bast eftersom det da faktikskt var mojligt att prata med manniskor. Asch, vi ska inte lura nagon. Fullmoon var helt galet roligt och vi kom i sang klockan 10 pa morgonen efter att aterigen ha badat i havet, otaliga facbook-kontakter rikare och en fungeranade kamera(Emmas) fattigare.

Det var egentligen tankt att vi skulle aka vidare till Koh Tao idag for att lara oss dyka men det har varit en helt galen stormig natt och vi vaknade till och med av en oronbedovand askknall mitt i natten. Idag ar farjor och flyg installda sa vi far aka imorgon istallet! Bara att ta vara gigantiska vaskor och i regnet knalla tillbaka till Sea side och se om vi kan fa checka in igen.

Vi hors snart, forthoppningsvis med ett inte lika stort mellanrum som senast!
Puss