torsdag 3 september 2009

el stockholmo

Idag var vi hos Lotta på Kilroy och fick våra oroliga själar lugnade. Vi hade ungefär 1000 frågor om allting och Lotta svarade på varenda en.
Lotta hjälpte oss att boka de första nätterna på olika hostels. Vi fick en varsin försäkring som täcker eventuell sjukvård och för stulna värdesaker. Hon ordnade visum till Australien och gav oss en tydligare vägbeskrivning till Vietnamesiska ambassaden.
På vägen mot ambassaden förberedde vi oss tillsammans mentalt ett flertal gånger inför backpacklivet genom byten mellan tunnelbanan och buss, samt den höga och svettiga temperaturen i bussen. Vi kommer antagligen vara ganska lökiga under de närmaste månaderna men det ser vi fram emot, mycket! På Vietnamesiska ambassaden fyllde vi i alla fall i visumansökan och den är nu skickad. Och de har våra pass!! Fast vi får tillbaka dem nästa vecka när vi betalat och allt, för de tog självklart inte kort. Men det gjorde vi (haha) här är Emma utanför ambassaden efter en lyckad blixtvisit på 30 minuter!



Imorgon åker vi tillbaka till Örebro och kanske vi hinner med en lista då för nu har vi borstat tänderna och ska sova! Nattis