torsdag 17 december 2009

20 come ooooon!

Hej hej halla! Ah vad fint det blir att skriva utan a... haha

Vi har nu mobiliserat fran Ubud till Sanur dar stranden ska vara paradiset. Vi vet inte riktigt om det ar var asikt efter en snabbtitt igar men vi ska undersoka saken igen idag. Vi tog oss hit med killen vi skrev om senast och pa vagen hit gjorde vi nagra stopp pa bland annat en marknad dar det saldes allt mojligt krimskrams. Vi ar kungar pa att pruta! Sant faktiskt. Vi ar nu agare av en uppsjo armband, klockor och parfymer. Och massa annat smatt och gott for det blir latt sa nar det ar sa roligt att pruta..

Igar skamde vi i alla fall bort oss ordentligt med forst en helkropps massage som Emma A och Hanna tyckte var fran himmelen men som Emma H blev ganska missnojd med.. Sedan gick vi omkring pa nattmarkaden har i Sanur och kopte konstig friterad vegmat och fick ont i fotterna. Vad gor man da om inte tar en fotmassage?! Det var skamligt billigt, 25 kronor for en timmes fotmassage! Aja vi var i alla fall varda alla massager och vi tankte nog klamma in nagra till den narmaste veckan.

Nu ska vi ner och utforska bechen och hoppas innerligt att solen ska titta fram sa vi blir pepparkakor till jul! Pusshej