söndag 16 augusti 2009

left right left

"vänster aaaarm!!! och sjukt skumt att ta nästa vaccin efter en vecka när man skulle vänta i en månad???????? när ska vi fixa visum? när blir sthlm? fått svar på om vi kan vänta i 2? eller ska vi satsa på att bli portade från landet? :O.." skrev Emma i Hannas logg på facebook. Som ni kanske inte förstår av texten har vi tagit första vaccinsprutorna. Två stycken, en i var arm! Och de kändes.. inte så jättemycket men Hanna höll på att svimma efteråt i alla fall. Det gjorde inte så ont att ta sprutorna men värre dagen/dagarna efter och här refereras åter till citatet ovan. Vänster arm = Aj! Jajemän det känns som en konstig form av träningsvärk vilket innebär att det inte blivit något sova på vänster sida..
För att fortsätta utifrån citatet, vi har fortfarande inte fixat något visum och nu känns det som att det kanske kan vara på tiden. Hanna ska skriva ett mail till gulliga Lotta på Kilroy med massa frågor igen, tusen tack till Lotta som hjälper oss hela tiden!

och måste bara tillägga - Iiiiiiiiiiiih! Det är bara 45 dagar kvar nu, det känns så nära! När vi startade bloggen var det över 100 dagar kvar, det har alltså gått mer än hälften sen dess och oj, oj, oj vad det känns pirrigt!