torsdag 15 oktober 2009

busspuss

Bravo Hanna och Emma som styr upp saker och ting i tid för vår egen komfortsskull... Njae vi gick till en resebyrå idag för vi ville ta sleepingbussen till Nha Trang ikväll och då var den redan full så nu ska vi istället ta sittbussen i 11 härliga timmar. Aja, vi vill härifrån så det är väl bra ändå.

Har idag skickat iväg våra kläder och skor och det går hejdundrande fort så om ca 4 månader får Hannas mamma en stor kartong att hämta ut på posten. Alltså, det var ironi med hejdundrande fort om det inte uppfattades. Vi hade kunnat skicka dem med flyg men det kom ju inte på fråga när vi såg priset... Hoppas, hoppas de kommer hem ordentligt nu bara!

Måste tyvärr göra er besvikna för det blir tyvärr inga bilder heller, har inte laddat in några på datorn och nu hinner vi inte. Bussen hämtar upp oss om 20 minuter. Vi har köpt massa nötter och bananer att festa på till bussfärden. Bananerna köpte vi av den gulligaste kvinnan vi sett, hon var så liten och skrynklig och man förstod att hon var väldigt fattig. 11 bananer för 5000 dong aka ca 2 svenska kronor. Vi prutade ingenting och hon blev jätteglad och tog oss i hand för att tacka. Hur söt som helst och vi ångrade nästan efteråt att vi inte betalade mera...

Nu ska vi leta upp en toalett och sen hoppa in i bussen, taggade till tusen!
Puss