torsdag 1 oktober 2009

Camel, Camille 4, Camille 5

NU AR VI FRAMME! Och det har varit ruskigt jobbigt sen siste inlagget..

Hanoi ar mopeder och tutor och oandligt mycket folk hela tiden. Vi ar helt trotta i hjarnorna. Nar vi klev av flyget hoppades vi pa en trevlig fard till vart hostel men riktigt sa blev det ju inte. Taxisnubben forstod ingenting och minst av allt var vi skulle sa vi hamnade helt galet och efter mycket tjat om pengar prutade vi oss i alla fall av med honom och fick hjalp av en trevlig hotellagare. Han fixade en ny taxi som korde oss till Camellia 4 dar vi trodde att vi skulle bo. Men ack sa fel man kan ha, vart hostel hette tydligen Camellia 5 sa det blev en ny taxitripp. Svettiga och helt slut sitter vi nu i Camille 5s lobby och vantar pa att fa checka in. Hittills idag kan i alla fall sammanfattas som kaos!

Vart forsta intryck nar det galler manniskorna ar att de i det stora hela ar mycket trevliga och hjalpsamma. Samtidigt som vissa bara vill lura oss for att tjana pengar.. Inget vi inte hade raknat med dock...

Nu ska vi checka in och sedan ta oss ut i moppekaoset for att kopa frukt och vatten!

Hong Kong

Hej alla och speciellt mammor och pappor! Vi lever och sitter just nu i Hong Kong och använder gratis internet. Båda flygningarna hittills har gått bra. Vi har till och med fått bra mat! På det "lilla" flyget till London fanns det egentligen ingen frukost till varken Emma eller Hanna men en snäll flygvärdinna fixade en liten mysmatlåda ändå!
Från London skulle vi åka ett gigantiskt flyg. Två våningar liksom!? Och tio säten i rad, två gångar och toaletter med handcreame. Det var i alla fall lilla julafton för vi fick sockor, filtar, kuddar och tandkräm + tandborste vilket vi längtat efter! Vi kollade på film och halvsov hela resan och 11,30 timmar flög iväg (haha).

Vi återkommer i Vietnam för nu måste vi dra och cheka in så vi inte missar planet!

Hemma hos er i Sverige är klockan lite över 2 och hos oss lite över 8, fatta jetlag!

Tja så länge, puss