onsdag 14 oktober 2009

aaawh shoeshopping...

Om det är någon som undrar så lever vi fortfarande och vi är fortfarande kvar i Hoi An. Har ju skrivit om alla kläder vi gjort och ikväll, om drygt en timma ska vi äntligen hämta ut dem och det blir kalasfint! Har ändrat grejer 3 gånger nu eftersom att vi är mycket petiga så förhoppningsvis är vi nöjda ikväll. Vi har ju också beställt skor vilket INTE var en höjdare. Ärligt talat blev skorna inte alls så som vi ville ha dem när vi var och kollade igår. Hanna hade beställt en par madickenkängor och hade en exakt bild och strikta beskrivningar över hur det skulle vara och Emma skulle göra en kopia av sina favoritstövlar. Hur bra som helst tänkte vi men när vi kom dit igår var allting bara FEL! Usch det var hemskt. Hanna tjatade i över en timma och fick till slut åka bort till skomakeriet och där konstaterade de att det inte gick att göra ändringar... SUCK! Tjatade ännu mera och sa att det var helt fel skor och då gick de till slut med på att göra ett par helt nya. TACK!

Kläderna blir dock awsome, ska bara komma på ett sätt att få hem dem också.

När vi inte bråkat med skomakerskor eller provat kläder har vandrat runt nere vid ån. Det är så vackert! Så länge man håller sig undan från "supermakret" vill säga. Det är en helt vanlig marknad med fruktstånd osv som är helt packad med folk plus att det kommer fram en miljon kvinnor och försöker dra in oss i deras butiker. Idag kom en dam fram och frågade Emma - where are you from? -Sweden.. - OH me tooo! Haha ja eller är du verkligen det?

Känner oss nu väldigt färdiga med Hoi An nu och imorgonkväll åker vi förhoppningsvis med sleepingbussen till Nha Trang för att antligen få pressa lite i solen!

Håller förresten med Hannas mamma om att det är väldigt dåligt med kommentarer, tycker att i borde skärpa er på den fronten!

(och vi kan kanske lägga upp någon bild på våra kläder senare)