söndag 20 september 2009

surreal but nice...

Sista hela veckan i Sverige har precis börjat och det känns så skumt! Bara en enda hel vecka kvar i Sverige, EN! Okej, två tisdagar, två onsdagar men sen en torsdag i luften och sen en fredag och en framtid i asien. 9 dagar kvar till vi lyfter. OJOJOJ!

Vi har nu fixat alla viktiga grejer som ICAbank, vaccin, försäkringar och visum. Nu ska vi bara skriva en packlista. Vad ska man ha med sig? Vet inte!

Har egentligen ingenting vettigt att skriva kände bara att någonstans var tvunget att dokumentera vår förvirring och vårt oförstånd över att vi snart inte är kvar här i välkända Örebro. Eller egentligen behövs väl inte det heller, skriver nog mest för att få tiden att gå. Men det gör den ju ändå, och fort dessutom! Det är kort, kort, KORT tid kvar. Kan inte förklara riktigt hur det känns, inte ens för oss själva. Vi förstår inte helt enkelt. Vi får väl se nästa onsdag hur vi mår och känner då. Vi ska i veckan i alla fall göra lite reseförberedelser, reseshoppa, reseapotek, reseryggor. Emma har redan besökt frissan och Hanna ska göra det på freitag.

Idag åkte Kicki till Irland, för en månad sen nästan åkte Berris till Aus, Bosse drog uppåt i Sverige för att plugga. Genom plugg har många andra också förvunnit iväg, som Adam S och Karin tex, Za åkte mot Strömsholm och Elsa har knappt varit hemma på år och dar och den 4e oktober drar hon till Brasilien. Sussi åker till USA den 1a november och den 1a oktober åker alltså vi till Vietnam.

9 dagar på er att träffa oss för sen vet vi inte hur länge vi blir borta. Känns surrealistiskt men ååh vad vi längtar!

Det här blev ett väldigt rörigt och förvirrat inlägg men det är så allting runt omkring oss känns just nu, så att inlägget skulle kunna bli något annat än det här är omöjligt.