onsdag 7 oktober 2009

Heido Hanoi

Nu sitter vi i lobbyn igen. Checkat ut for flera timmar sen men vantar pa en sleepingbus som ska hamta upp oss har klockan 17.30 forhoppningsvis. Vi har strosat runt pa gatorna och irriterat oss pa alla idioter som envisas med att tuta standigt. Varfor liksom? Ingen flyttar sig i alla fall! Sovbussen blir i alla fall var raddning och tar oss harifran till kulturminnesstaden Hue som tydligen ska vara okej igen efter tyfonen. Forresten verkar ingen local har i Hanoi ens ha hort om tyfonen, mycket konstigt. Vi har traffat lite folk som var i Hoi An och Hue nar tyfonen slog till och det var ingen fara, de transporterades sakert darifran och trodde att det inte skulle vara nagra problem for oss, men vad vet vi!
Nu sitter vi i alla fall och packar om vaskorna sa vi far alla vardesaker med oss in i sovhytten, samt frukt, brod, sovklader, tandborste och lite annat smatt och gott!

Tja, vad tycker vi nu om Hanoi efter en vistelse har i 3 dagar?
Det ar i alla fall allt annat an lungt. Vi har inte hittat ett anda stalle utomhus dar det ar tyst eller stilla... Men annars en mysig stad med massor av otacka, ackliga, roliga, spannade upplevelser..

Puss!