tisdag 6 oktober 2009

lite lost

Vi är tillbaka från Halong Bay och vi lever! Just nu är vi alldeles för trötta för att skriva om allting men det kommer både text och bilder, vi lovar!

Sitter just nu i vårt nya hotells lobby. Blev hitskjutsade av en gullig tuktuk-herre nyss efter att ha gått vilse och hamnat i de fattigaste delarna av Hanoi i jakt på ett matställe vi hittade i lördags. Vi vandrade runt på gatorna och visste inte alls var vi befann förrän vi plötsligt stod mitt utanför stället vi letat efter. När vi skulle därifrån gick vi i alla fall åt fel riktning och kom bort oss ännu mera.. Aja, för 6 kronor körde han oss fram till dörren, helt klart värt!

Lyckades pruta ner hotellrummet med tio kronor dessutom, haha. Förresten har hanna nyss förstört säkerhetsskåpet på vårt rum, där Emmas kameraladdare fortfarande ligger inuti.. När hon skulle låsa trillade hela låset ur och nu går det inte att öppna. Har försökt förklara att vi fortfarande har en grej kvar där i men det är svårt att få fram och speciellt nu sen receptionisten, den enda engelsktalade här just nu, har gått upp i rök.

Upptäckte nyss att det simmar fiskar i den minimala dammen precis brevid bordet vi sitter vid också. Men nu vågar vi inte skriva längre för internetet har strejkat och sitter just nu och snattar av grannhotellets trådlösa..

Tänker nog lämna Hanoi imorgon dessutom men vi hörs mera då!

Puss