torsdag 12 november 2009

Ko Phi Phi

Vi vaknade upp kl 6 i morse.. Dagen borjade med att vi packade vara vaskor infor vart nasta resmal Ko Phi Phi. On alla ser som ett paradis och den on alla varmt rekomenderat oss!
Sedan var det dax att ta oss ner till stranden for att ta vara sista bilder over det sagolika havet som bara befann sig nagon minut fran var bungalow.
Ko Lanta var verkligen ett stalle dar man tog det lugnt och bara innjot havet och den fridfulla stamningen.. Vattnet var nagot langgrunt, ganska varmt och smakade lite salt.
Efter vara sista bilder sa blev det upp till 7eleven for att kopa lite frukost. Sen till fruktstandet vi nu besokt 3 mornar i rad.. Men denna morgon blev det ingen picknickfrukost pa stranden, utan vi tog den med oss pa var vag mot Ko Phi Phi.. Emma med handen over hatten, for att den inte skulle blasa av, och Hanna med fulla handerna med vara pasar med frukt och frukost..
Var minibus innebar det vanliga att sitta bak pa ett flak pa en varsin bank tillsammans med andra resandes som skulle mot hamnen..
Den fridfulla batfarden mot Phi Phi tog oss ca 2 timmar och val framme pa on var det dax att leta upp nagot billigare sovstalle.
Det blev ett guesthouse och vi fick lamna vaskorna utanfor for att invanta vart rum. Och nu ut i staden for att fa en inblick i paradison....
Puss!