torsdag 19 november 2009

Resplan(erat), faktiskt!

Vi borjar ju nastan tro att ingen laser var blogg. INGA kommentarer, hur samst ar ni!?

Aja, skriver val i alla fall ett inlagg till oss sjalva. Var resa ar till och med lite uppstyrd nu, inga tar-dagen-som-den-kommer-dagar pa hela sex dagar nu! Idag aker vi till phuket, om mindre an en timma faktiskt och sedan darifran till Singapore den 23. Dar stannar vi i tva dagar, mest bara for att, och sedan till Bali! Jippie, alla verkar alska Bali och dar ar det bara leva for dagen som galler i over 1,5 manad... mmm! Dessutom kommer Emma A och halsar pa sa det kan bara bli pa ett satt, sjukt javla bra helt enkelt! Det ar forresten konstigt hur fort tiden gar. Det har kannts som att Bali lag sa langt fram i tiden men nu ar det inte ens en vecka kvar. INTE ENS EN VECKA! Gosh, snart star vi pa flygplatsen hemma i kalla Sverige igen...

Igar var vi pa Ladyboyscabaret. Vi skrattade sa vi fick ont i magen. Det ar helt galet, de ser ut precis som tjejer, nastan alla i alla fall och speciellt tva. Vi ska forsoka fixa upp bilder men det finns ju inga tradlosa nat har och vi orkar inte ladda over till USB och krangla. Men ni maste fa se! Slutade i alla fall med massa gratis shotar och annu en utekvall sa vi ar lite oroliga for timmarna pa baten i kombination med vara magar nu.. Men det ska nog ga bra. Phuket here we come!

fight for your right to parteeey!

Vi ar blaslagna. Ja bokstavligt talat alltsa for vi testade thaiboxning igar. hahah! Hanna motte en random svensk tjej i ungefar samma viktklass och storlek medan Emma motte en kanske 20 kilo tyngre, ocksa svensk, tjej. Hanna var forst ut och hennes match blev oavgjord vilket gjorde henne sur hela kvallen eftersom hon saklart borde vunnit.. Aja, tydligen en mycket jamn och underhallande match i alla fall. Emma var andra ut och hennes forsta ronder gick ungefar till sahar: Emma boxas allt hon har tills tjejen lagger sig pa Emma sa hon inte kan komma upp. Sista rondan sparkade Emma bort henne och holl sig pa fotterna anda tills ronden var slut och tack vare alla bra traffar hon fick in VANN HON! HURRA! Emma kommer leva lange pa den segern, hon har varit stolt over sig sjalv hela dagen(hon ar en ganska dalig vinnare, efter att domaren tillkannagav vem som vunnit hoppade Emma fram till den andra tjejen och ropade retsamt "haha jag vann over dig, jag vann!"). Idag har vi vandrat runt som pensionarer med krampor i nacke, ben och rygg. Det var sa sjukt javla jobbigt att slass men en ganska rolig upplevelse i alla fall - och sa fick vi ju varsina buckets for besvaret sa helt klart modan vart. haha!
Vi hade ingen kamera men vara motstandares vanner hade sa vi hoppas att vi far lite bilder av dem!

Imorgon tankte vi i alla fall lamna phi phi for phuket. Har skjutit pa det eftersom alla vi traffar sager att det inte ar sa roligt dar, att det mest ar par, inget party och dyrt. Vi far val se imorgon helt enkelt! Vi kommer sakna vara rosa rum och supersota lakan med moss pa mest.