fredag 16 oktober 2009

Nha Trang

Nu ar vi i Nha Trang och natt(sitt)bussen hit gick faktiskt riktigt bra. Blev uppraggade av en hotellman nar vi hoppade av bussen och kraschade i sang och sov till halv 12 trots att vi sovit hela natten pa bussen. Bor i alla fall for 7 dollar natten har, sa gott!

Lyckades igarkvall mota upp de tre svenskarna vi traffade i Hoi An och med dem hangde vi pa Why Not bar och for 60 kronor var bestallde vi in en gigantisk hink med rom, vodka mm. Sjukt vart. Natten slutade i alla fall med bad i havet vilket kanske var en halvbra ide egentligen, men fantastiskt roligt! Svensk fest, va!

Idag bara regnar det sa det blir en inomhusdag for oss, lagom anstrangande for vara sma bakishjarnor. Men vi langtar efter solen och snart ger vi upp Vietnam for att dra till Thailand. Lutar at att det blir en manad dar innan vi tar oss ner till Indonesien. Vi som inte ens tankte stanna alls i Thailand innan...

1 kommentar:

  1. Komihåg att jag och Kennet kommer till Kamala beach 11/11 och är där två veckor. Jag VILL träffa er, så om ni har vägarna förbi.
    Många kramar kusin Mia med familj

    SvaraRadera