fredag 23 oktober 2009

Vi sitter just nu i hotellets lobby och ska precis just nu dra ivag for att ta en langlunch innan vi satter oss i taxin mot flygplatsen, flygplanet och Bangkok. Kort uppdatering innan dess bara.
Har varit har i Saigon i tre dagar nu och det har varit ganska blandade kanslor. I borjan tyckte vi inte speciellt bra om staden men sedan blev det lite battre och vi ar kara i ytteromradena och de sma, sma bakgatorna dar det ar alldeles tyst. Vi var igar pa ett vattenland och akte vattenrutschkanor(hur nu det stavas). Ganska skoj men det var halvbra vader och Hanna slog i svanskotan efter andra aket och har nu ganska ont igen. Emma akte alla man kunde inklusive de laskigaste. Det var dock inte alls sa farligt men nagot som daremot var det var moppeturen tillbaka in till stan. Vi var livradda! Nar vi motte en ambulans var det enda vi kunde tanka "snart ligger vi dar i". Alla vi akt med hittills har kort mycket bra men dessa man var galna. Huuua!
Vi langtar nagot enormt till Thailand och snart ar vi dar och vi hors da!
Puss

2 kommentarer:

  1. Komihåg att jag och Kenneth kommer till Kamala beach 11/11 och är där två veckor. Jag VILL träffa er, så om ni har vägarna förbi.
    Många kramar kusin Mia med familj

    (kopierad kommentar)

    SvaraRadera
  2. Hej Mia! Kan du inte maila mig pa hanna.fernstrom@gmail.com sa kan vi se var vi befinner oss! Ska borja ta oss nedat nu snart och vill garna traffa er ocksa! :D

    SvaraRadera